Karaman Valisi Hayrettin Çiçek’in eşi Berna Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret ederek devlet koruması altındaki çocuklarla bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette Çiçek, çocukların etkinliklerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Çocuklarla Birlikte Kitap Okuyup Etkinliklere Katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ve kurum amirlerinin de eşlik ettiği anlamlı ziyarette Berna Çiçek, çocuklarla sıcak ve samimi bir ortamda vakit geçirdi. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve onlarla birlikte kitap okuyan Çiçek, kurum bünyesinde düzenlenen çeşitli etkinliklere bizzat katılarak miniklerin neşesini paylaştı.

"Geleceğe Güvenle Hazırlanmaları Önceliğimiz"

Ziyaret programı kapsamında kuruluşta yürütülen hizmetler hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Berna Çiçek; çocukların eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine yönelik durum değerlendirmesi yaptı.

Devlet koruması altındaki çocukların huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda büyümelerinin ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarının büyük önem taşıdığını vurgulayan Çiçek, onların sosyal ve eğitim hayatlarına katkı sunacak her türlü çalışmayı titizlikle takip etmeye devam edeceklerini ifade etti.