Karaman basınıyla geleneksel kahvaltı programında bir araya gelen New Karaman Otel Sahibi İbrahim Uysal, 2027 yılında şehre yakışır 5 yıldızlı yeni ve büyük bir otelin temelini atacaklarının müjdesini verdi.

Geleneksel Basın Buluşması ve Ekibe Teşekkür
Her ay Karaman basını ile düzenli olarak bir araya gelen New Karaman Otel yönetimi, geleneği bozmayarak gazetecileri kahvaltıda ağırladı. Programa Otel Sahibi İbrahim Uysal ve Otel Müdürü Veysel Şenuysal ev sahipliği yaptı. Uysal, otelin mevcut başarısında personelinin büyük payı olduğunu vurgulayarak, "Veysel Bey, Ayşe Hanım ve tüm ekibimden çok memnunum. Gece gündüz demeden özveriyle hizmet veriyorlar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
5 Yıldızlı Dev Yatırım Yolda
Toplantıda Karaman'a kazandırılacak yeni yatırımlara dair önemli açıklamalarda bulunan İbrahim Uysal, hedeflerinin kesinlikle 5 yıldızlı ve geniş kapsamlı bir otel olduğunu belirtti. Proje detaylarına dair şu bilgileri paylaştı:
-
Büyük Ölçekli Arsa Arayışı: "Yeni projemiz için iki farklı yer tahsisi gerçekleştirdik. Şu an 15.000 metrekarelik bir arsamız var ancak biz çok daha büyük bir kompleks düşünüyoruz."
-
2027'de Temel Atılıyor: "Oteli herkes yapabilir ama biz Karaman'a ve New Karaman markasına en çok yakışanını yapacağız. Hedefimiz 2027 yılında projeye ilk kazmayı vurmak."
-
Diğer Yatırımcılara Destek: Şehre yapılan her yatırımdan memnuniyet duyduklarını belirten Uysal, "Bu alanda yatırım yapan diğer girişimci arkadaşlarımızı duyduk ve çok sevindik. Onlara da hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
Samimi bir atmosferde geçen basın toplantısı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.








