Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kutan, Genel Sekreter Polat Kılınç ve TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç Ankara’da bir dizi ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdiler. 
Ankara temaslarına Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu Genel Sekreteri Abdullah Albunar’ı ziyaretler başlayan Karaman ASKF heyeti, TASKK Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Abdullah Albunar ile görüşen Başkan Çalışkan ve Yöneticiler Karaman’da bulunan Amatör Spor Kulüpleri hakkında bilgi verdi. Karaman ASKF’nin daha işlevsel ve daha fazla sporcuyu bünyesine katması için gerekli desteği her zaman vereceklerini belirten Albunar, yeni seçilen Yaşar Çalışkan ve yönetimini tebrik etti. 
Daha sonra TBMM Meclisine geçen ASKF Heyeti Milletvekillerimiz Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser ve İsmail Atakan Ünver’i ziyaret etti. Ziyaretlerde Karaman’lı gençlerin spora yönlendirilerek bütün branşlarda yeni sporcular kazandırılması için Milletvekillerimizden destek istendi. Milletvekillerimiz ziyarete gelen ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan ve Yöneticilere ziyaretleri için teşekkür ettiler. 
ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kutan, Genel Sekreter Polat Kılınç ve TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç, Türkiye Futbol Federasyonunda TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan’ı ziyaret ettiler. Karaman Amatör Futbol ligleri hakkında bilgi alan Ersan, yeni başkan ve yönetime başarılar diledi. 
Karaman Eski Belediye Başkanı  ve Çevre Şehircilik Bakanı Danışmanı Ertuğrul Çalışkan’ı da makamında ziyaret eden Karaman ASKF heyeti, Ertuğrul Çalışkan’dan yapımı devam eden Karaman Stadyumu hakkında bilgi aldılar. Yeni yapılacak stadyumun yanında yapılacak olan Amatör Evi ve Futbol Sahaları hakkında bilgi paylaşan Ertuğrul Çalışkan, Karaman’da yapımı bitmek üzere olan Spor Salonu ve Bireysel Sporlar Salonu ile birlikte Stadyumun da 2020 yılı içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi. Bu tesislerin tamamlanması ile birlikte Karamandan bir çok branşta sporcu çıkmasının önünün açılacağının altını çizen Çalışkan, Yeni ASKF Başkanı ve Yönetiminin üzerine büyük görev düştüğünü belirtti. ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan; “Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Seçim esnasında da seçimden sonra da sürek Biz dedik. Karaman ASKF yönetimi olarak hep birlikte çalışarak Karaman’da Amatör Sporları iyi bir seviyeye çıkartacağız. Eski Başkanımız olarak sizin de yeni tesislerin müjdesini bizim aracılığımızla duyurmanız çok güzel oldu. Ankara’da bulunan Karamanlı bürokratlarımızın Karamandan hiç ayrılmamış gibi şehrimiz için çaba harcamaları bizi daha da motive ediyor. Bu bize daha fazla sorumluluk yüklüyor ve bu sorumluluğumuzun farkındayız.” dedi.

Editör: TE Bilişim