ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Şefkat kahramanı, iyiliğin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı tüm annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. 
Yaşanabilir, mutlu ve huzurlu bir toplumun temeli sevgidir. Sevginin ise en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve yaşamları süresince bizleri korumak için kol kanat olan annelerimizdir. 

Dünyayı şekillendiren, toplumların yiğitlerini yoğuran, isimsiz, sessiz kahramandır annelerimiz. Çocuk, ilk terbiyeyi okulundan, sosyal çevresinden önce ana kucağında alır. Geleceğe umutla bakan, çalışkan, başarılı, dürüst, idealist bir neslin yetişmesinde en büyük katkıyı annelerimiz sunmaktadırlar.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) “Cennet anaların ayakları altındadır’ buyurarak annenin önemini en iyi şekilde ifade etmiştir.
Annenin ve anne sevgisinin yerinin hiçbir şeyin doldurması mümkün değildir. Anne kucağı huzurdur, güvendir, en iyi sığınaktır ve her zaman her insanın ihtiyaç duyduğu en sıcak yuvadır. Anneler; başlara taç, gönüllere ilaçtır.

Evlatlar, merhamet ve şefkati, iman ve cesareti, hak ve hakikat mücadelesini, mukaddesatını, şanlı ve ibret alınacak geçmişini, İslâmî şuur ve ahlâkının ilk örneklerini hep annelerinden öğrenirler. Annelerimiz yaşam deneyimleriyle yolumuzu aydınlatmakta, dünyayı, insanları ve yaşamı sevmeyi öğreterek geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlamaktadırlar. 
Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit anneleri olmak üzere baş tacı annelerimizin “Anneler Günü’ nü en kalbi duygularımla tebrik eder, tüm annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

Editör: TE Bilişim