Almila Cafe ve Restauran 1. İstasyon Caddesinde faaliyetine başladı. Özellikle ızgara usulü üzerine faaliyet gösteren mekanda ailenizle sıcacık bir ortam olacka şekilde dizayn edilmiştir.  Bir lokantanın yanında dostlarınızla güzel zamanlar geçirebileceğiniz aile tadında bir mekan olarak Karaman halkına hizmet vermeye başlamıştır. Özellikle firma sahipleri artık halkımızın bir kilo et yemek için Sertavul gibi uzak mekânlara gitmelerine gerek kalmadığı o mekanlardan daha güzel tatları Almila kafece bulacaklarını ve fiyat olarak da daha uygun olduklarını söylediler. Bu sabah Karaman basınıyla kahvaltıda bulunan firma sahiplerinin gıda sektöründe çok iddialı oldukları gözlerden kaçmadı. 1. İstasyon Caddesi Gazi okulunun hemen üstünde faaliyet gösteren mekan sahipleri yaptıüı açıklamada ; 'Mutlaka Karaman halknının bir uğramasını ve birbirinden güzel lezzetlere bizzat  tatarak ve gerçekten edinilen iddiaların doğru olup olmadığını denemeniz için mutlaka bekliyoruz dediler. .

Toplam 300 metrekarelik alan üzerine kurulan işletme 2 kattan oluşuyor. 16 personelin hizmet vereceği restoranda et, ızgara ve çorba gibi Türk mutfağının en güzel yemeklerinin yanınısıra batı mutfağı yemekleri ve kahvaltı çeşitleri bulunuyor.  Haftanın 7 günü açık olan restoran sabah ezanı'ndan gece 23.00’a kadar hizmet verecek. 

Karaman basınına kahvaltı vererek yeni restoranın tanıtımını yapan Almila Restorant işletmecisi Emin Barçın; "İşletmemizi açtık.  Müşterilerimiz ailecek gelerek huzurlu bir şekilde yemeklerini yiyebilirler. İşletmemizi açılalı henüz 10 gün oldu, çok şükür olumlu dönüşler alıyoruz. 100 den fazla yemek çeşidimizle Karaman halkına hizmet vereceğiz" dedi.

Karaman Almira Restorant: 1. İstasyon Caddesinde hizmetinizdeyiz.
İrtibat Telefon: 0544 264 33 15

Editör: TE Bilişim