Karaman’da polis olmak isteyen gençlere açtığı bedava kurslarla destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bedava kurslarına bir yenisini daha ekleyerek Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) sınavlarına girecek Karamanlı gençlere desteklerini sürdürüyor.
Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda hafta içi her gün 13.00-15.00 saatleri arasında devam eden kurslara gençler büyük ilgi gösteriyor. 
Karamanlı gençleri POMEM ve PMYO fiziki yeterlilik sınavlarına bedava bir biçimde hazırladıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karamanlı gençlere polis olma yolunda birçok desteği vermeye devam edeceklerini açıkladı.
Kurslara derli toplu bir biçimde devam eden gençlerin POMEM fiziki yeterlilik sınavlarında başarı sağladığını vurgulayan Kısacık, “Yaklaşık bir ay önce başlattığımız POMEM hazırlık kursumuz antrenörlerimiz eşliğinde devam ediyor. Gerçek parkurun benzerini kurduğumuz salonumuzda ilk grupta sınava giren gençlerimiz büyük oranda başarı sağladı.  Gençlerimizin başarılarıyla bizlerde mutlu oluyoruz. Şuanda PMYO sınavlarına hazırlanan gençlerimiz içinde bedava kurs açtık. Kursumuz aşağı yukarı bir ay boyunca gençlerimizin hizmetinde olacak. Gençlerimiz yeter ki arzu ve isteklerini bizlere iletsin, bizimle paylaşsın. Bizler gençlerimize hizmet için buradayız. İnşallah hayalleri peşinde koşan gençlerimize bizlerde bir nebze olsun yardım ederuz ve polis olma arzularıne bedava kurslarımızla destek sağlarız” dedi.

Editör: TE Bilişim