Karaman Emekliler Derneği Toki ile işbirliği yaptık haberini yayarak kendilerine binlerce üye kaydetme politikası uyguladı. Hiç evi olmamış ama hayalinde sıcacık bir yuvasının olma hayali kuran binlerce emeklinin hayalleri suya düştü.  Kayıt yaptıran emeklilerin iddiaalarına göre  emeklilere kayıt esnasında biz Toki ile anlaştık kayıt yaptıran bütün emeklilere ev vereceğiz hemde 3 etap halinde ve 3 farklı m2 siz hangisini istiyorsanız o etaba yazalım demeleri ise cabası.

Şimdi emekliler şokta ... Yetkililerle görüştüğümüzde Karaman Belediye Başkanı Çalışkan Bey ' Bizim veya Toki'nin Karaman Emekliler Derneğiyle herhangi bir anlaşması yoktur. Sözlediklerinin hepsi yalandır. Kendilerine üye kaydetme para toplama politilkasıdır' beyanında bulundular. Sözlerinin devamında Çalışkan , ' Biz  Karaman Belediyesi olarak  Toki  ile çalışmalarımız devam ediyor. Bunun içinde emeklilerimize de vereceğiz. Ama Karaman Emeklililer Derneğiyle hiç bir ilişkimiz yoktur ve oraya yazılırken verilen ev sırası ise yalandır, bu bir fiyaskodur. Emeklilerimiz bu oyunlara kanmasın dedi.

Simdi  gözler yüce adalette. Yıllarca hayat yükünü sırtında taşıyan emeklilerimizin hayallerini çalanlara hesap sormada. Söz yüce milletin ve  yüce adaletin...
 
Editör: TE Bilişim