Karaman Ziraat Odası Başkanlığı önünde düzenlenen cenaze törenine; Vali Meral, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Karaman Milletvekilleri Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. İsmail Atakan Ünver,  Konya Milletvekili Halil Etyemez, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 25. ve 26. Dönem Karaman Ak Parti Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, 22. Dönem Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İL Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, yakın il ve ilçelerden gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, çiftçiler, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.
 
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Ankara’daki bir özel hastanede dün vefat eden merhum Recep Muğlu, binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından dualarla birlikte görev yaptığı Ziraat Odası Başkanlığı binasının hemen önünde yer alan şehir mezarlığına defnedildi.
 
Vali Meral, merhum Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu’nun toprağa verilmesinin ardından, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi. 

Editör: TE Bilişim