Özel Yunuskent Öğretim Kurları ,9.10.11.12.sınıf ve mezun grubu öğrencilerinin eğitim aldığı  4 ayrı binada 4 ayrı kurs ve 4 ayrı onaylı ders ile tek ders fiyatına  14 kişilik sınıflarda  elde edilen başarılar göz doldurmaya ,adında sıkça bahsedilmeye devam ediyor..
 Geçmiş yıllarda da başarılara imza atarak üniversitelerin önemli bölümlerine öğrenci göndermiş olan kurslar ,başarılarınada  bu senede  zirve yapmaktadır..
Merkez Anadolu Lisesi karşısında 2 ayrı kurs binasında ve Halk Eğitim  Müdürlüğü binasının  karşısında  2 ayrı kursda 2 binası ile toplamda 4 binada 4 kurs ile tek ders fiyatına  4 ders veren  karaman ilinde bir ilk  olma özelliği ile   eğitime devam etmektedir.başarılarının devamını diliyoruz.


Firma Kurucusu Zernişan Girgin amaçlarının tek ders fiyatına 4 ayrı kurs binamızda 4 onaylı ders vererek karaman mezun ve okuyan öğrencilerine başarılı bir gelecek kazandırmak olduğunu belirtti.ayrıca_   Karaman İline kaliteli eğitim vermenin yanı sıra  karaman dışından mezun olarak  gülnar,ermenek,güneysınır,mut,silifke gibi yerleşim yerlerinden kursiyerlerin gelmesi bizi ayrıca memnun etmektedir
 

Editör: TE Bilişim