TFF 2. Lig’in başlamasına sadece 12 gün kala Karaman FK’da yönetim belirsizliği devam ederken, kulübün eski başkan yardımcısı Murat Çolakoğlu sürpriz bir şekilde başkan adaylığını açıkladı.
Geçtiğimiz sezon son dakika kurulan yönetimde yer alarak takımın oluşumunda önemli rol oynayan Çolakoğlu, mevcut kriz ortamından çıkış için Karaman halkının desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.
Açıklamasında, “Karaman FK’nın gerçek sahibi Karamanlılardır. En güçlü desteğin yine bu şehirden çıkacağına inanıyorum. Geçen yıl elimizi taşın altına koyduk, bu yıl kriz daha da büyüdü. Kongreye giderek şeffaf ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışı getireceğiz. Her sezon başı yaşanan krizleri sona erdireceğiz.” dedi.
Çolakoğlu, futbol takımının acil olarak kurulması gerektiğini belirterek, “Prensip anlaşması yaptığımız oyuncuları haftaya antrenmana başlatmayı hedefliyoruz. Bunun için nakit desteğe ihtiyacımız var. Kombine ve bağış kampanyası başlatıyoruz. Karaman’da yaklaşık 65 bin hane var, herkesin gücü yettiğince destek olmasını bekliyoruz. Tüm Karamanlıları Kombine kart almaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre kombine kart almak isteyenler 1.000 TL peşin ödeme yaparak "Kombine kart ücreti" şeklinde açıklamaya belirtecek. Sezonun ilk maçından 5 gün önce ödemesini yapan taraftarlar, kombine kartlarını kulüp binasından teslim alabilecek.
HESAP BİLGİLERİ:
TR67 0001 5001 5800 7360 6657 41
Karaman Futbol Kulübü Derneği
Vakıfbank Aktekke Şubesi