Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Abdullah Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Kuzukuyu Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Çelik, traktör konvoyu ve alkışlarla karşılandı.

Üreticilerle tek tek selamlaşarak sorunlarını dinleyen Abdullah Çelik, çözüm odaklı projelerini paylaştı. Çiftçilerin alın terinin karşılığını alması gerektiğini vurgulayan Çelik, kooperatifte adil, şeffaf ve güçlü bir yönetim anlayışıyla hizmet sözü verdi.

Abdullah Çelik, konuşmasında birlik mesajı vererek şunları söyledi:

“Kuzukuyu’da gördüğüm bu birlik ve coşku bize güç veriyor. Biz çiftçinin emeğini korumak, kooperatifimizi yeniden üreticiye hizmet eden bir yapıya dönüştürmek için yola çıktık.”

Program sonunda vatandaşlar Abdullah Çelik ile hatıra fotoğrafı çektirerek desteklerini dile getirdi.
Kuzukuyu buluşması, Abdullah Çelik’in seçim sürecindeki en coşkulu duraklardan biri olarak kayda geçti.