Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Abdullah Çelik, çiftçilerden büyük destek görmeye devam ediyor. Hınıs Elmadalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen toplantıda çiftçiler, Çelik’i havai fişekler, çiçekler ve kurban kesimiyle coşkulu bir şekilde karşıladı.

Salona alkışlar eşliğinde giren Çelik’e, Dernek Başkanı Nuri Dumlu ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

“Kooperatif Sizindir, Sahip Çıkacağız”

Çiftçilere hitap eden Çelik, adaylık gerekçesini şu sözlerle anlattı:
“Neden aday oldun diyorlar… Sizin olan kooperatife sahip çıkmak, onu daha ileriye taşımak ve düzeltmek için aday oldum. Sizlere hizmet etmek için buradayım.”

“Biz Siyaset Yapmıyoruz”

Konuşmasında rakibi Yunus Çelik’e de göndermede bulunan Abdullah Çelik şunları söyledi:
“Ben söz vermedim diyormuşsun. Biz birlikte yola çıktık, ne sözünden bahsediyorsun? Sen bizi yolda bıraktın. Biz siyaset yapmıyoruz. Çiftçilere güvendik, onlarla yola çıktık. Başkanlara mı, muhtarlara mı güvendin? Tek tek isim okutarak bu işler olmaz.”

Pankobirlik Vizyonunu Anlattı

Daha önce Ziraat Odası’nda yaptığı çalışmalara değinen Çelik, Pankobirlik’te Ereğli, Karaman ve Karapınar’da hayata geçirmeyi planladığı projelerini de paylaştı. Çiftçilerin güvenini boşa çıkarmayacağını vurgulayan Çelik, birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Çiftçilerden Tam Destek

Toplantıya katılan çiftçiler, Abdullah Çelik’e destek sözü vererek seçim sürecinde yanında olacaklarını açıkladı.