FutbolArena - Şampiyonlar Ligi Play Off ve İsveç Ligi'nden Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı. 
 
QARABAGH-KOPENHAG iddaa tahmini
 
Azerbaycan futbolunu başarıyla temsil eden Qarabagh, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda da Sheriff'i eledi. 0-0'ın rövanşında deplasmanda 2-1 kazanarak turu geçtiler. Ama esasen ilk maçın da golsüz sonuç vermesi büyük talihsizlikti. Qarabagh çok gol kaçırmıştı. Kopenhag ise bir önceki turda Makedon ekibi Vardar'a deplasmanda 1-0 yenildi. Evinde 4-1 kazanarak turu geçti. Qarabagh deplasmanında da işlerini zor görüyoruz. Azeriler yine galip gelebilir.
 
HOFFENHEİM-LİVERPOOL maçı ne olur?    
 
Hoffenheim geçtiğimiz sezon oynadığı hoş futbol ve aldığı flaş galibiyetleri Şampiyonlar Ligi biletiyle taçlandırmıştı. Takımın başında Nagelsmann gibi çok genç ve etkin bir yöntem direktör var. Ellerinde Sandro Wagner, Kramaric gibi etkili gol silahları bulunuyor. Liverpool hafta sonu ligdeki ilk maçında Watford ile 3-3 birliktee kaldı. Kaleci Mignolet yine akıl almaz hatalar yaptı. Liverpool savunmada güven vermedi. Fakat hücumda son derece iyiydi. Mane, Salah ve Firmino ile çok pozisyona girip 3 de gol attılar. Hoffenheim ile yapacakları maçta "Var" bahsi doğru seçim olur.
 
TRELLEBORG-NORRBY  maçı kaç kaç biter?

Norrby'nin ligde oynadığı son 12 maçının 11'i 3 gol ve üzerinde, 10'u ise Karşılıklı golle sona erdi. Trelleborgs'un ise son 5 maçının tamamı 2.5 gol üstü biterken, 4'ünde Karşılıklı gol oldu. Evinde oynadığı son 3 maçında puan kaybı yaşamayan Trelleborgs galibiyetini tavsiye ediyoruz. 1.40'lık oranıyla ev sahibi galibiyeti değerlendirilebilir.
 
YOUNG BOYS-CSKA alt-üst tahmini    
 
Bir önceki turda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i eleyen, lige de aralarında Basel'in de bulunduğu 3 maçlık galibiyet serisiyle başlayan Young Boys, evinde Thun'a 4-0 kaybederek herkesi şaşırttı. Akıllar Şampiyonlar Ligi'ndeydi. CSKA Moskova ise lige çok iyi başlamadı. Bir önceki turda problemlu AEK'yı rahat geçtiler ancak basit gol yeme hastalıkları sürüyor. İsviçre'de bol gollü bir Karşılaşma bekliyoruz.
 
15 Ağustos 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar

451 YOUNG BOYS-CSKA 2.5 ÜST 1.65
411 TRELLEBORG-NORRBY MS1 1.40
404 QARABAGH-KOPENHAG MS1 2.00
449 HOFFENHEİM-LİVERPOOL KGVAR 1.50
 
ORAN: 6.93

Editör: TE Bilişim