AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Recep Konuk Bostanözü, Çukur, Akçaalan, Kalaba, Ada, Bayır, İhsaniye, Yukarıakın, Aşağıakın, Kurucabel, Bucakkışla, Narlıdere köyü olmak üzere 12 köyü ziyaret etti. Recep Konuk’a köy ziyaretlerinde AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve AK Parti Karaman İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Recep Konuk’a, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi.

Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ‘’13 yıllık AK Parti iktidarının Türk siyasetine getirdiği fark bugün daha net anlaşılmaktadır. Dünün makro rakamlarıyla konuşan, arkasını sermaye guruplarına dayayıp, millete sırtını dönen, ideoloji satıp milletin haline kafa yormayan, milletin bir yarasına merhem olmayan partileri bile bugün siyaseten de olsa milleti yok sayamamaktadır. Milletin haklı her talebini ideolojik nutuklarla bastıranlar sandık sathı mailine girilince gencin de, emeklinin de çalışanın da, esnafın da, çiftçinin de farkına varmış siyaseten de olsa, millete hayallerinde bile bonkör davranamasalar da AK Parti’yi 13 yıl geriden takip etmeye başlamışlardır. Onlarla bizim aramızdaki fark, millet önünde bizim iş bitirme belgemizin olmasıdır. 13 yılda milletimize kazandırdıklarımız teminatımızdır. Biz yapacağız, yapıyoruz demeyen yaptık, milletimize hayırlı olsun diyen bir partiyiz. Siyaseten siyaset yapan partiler için siyasi ikbal amaç, milletin meselelerini sürüncemede bırakıp çare üretilmeyen meselelerin popülizm yapıp oy devşirmek araç, bizim için ise yaraya merhem olmak amaç, milletin meselelerine çare üretmek için siyaset araçtır. AK Partinin varlık sebebi milletimizi gördüğünden mahrum bırakmamak, bıraktırmamak, milletimizin kazanç hanesine yeni kazanımlar eklemektir. Anadolu sermayesi, milletimiz, ekonomik istikrarla neler kazanılabileceğini AK Parti ile gördü. Siyasi istikrarın refah ve zenginlik demek olduğunu AK parti ile gördü. Standardı yüksek demokrasi ile AK parti ile tanıştı. Hürriyeti doyasıya AK parti ile soludu. Başörtüsü zulmünü AK Parti ile çözdü. Fukaralığın belini AK Parti ile kırdı. Siyasetin vazifesi bu kazanımları yeni kazanımlarla tahkim etmektir. Hükümetlerin vazifesi milletin dertlerine çare üretmek, bugünü dünden yarını bugünden daha yaşanır kılmaktır. Biz AK parti olarak bunun için milletin huzurundayız, bunun için yeniden yollardayız.’’ dedi. 
‘’Elimizi Taşın Altına Koyduk’’
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, akşam ise Başakşehir ve Üniversite mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Burada kadınlara seslenen Recep Konuk, "Kadınlarımızın toplumumuzdaki artan yeri ve değeri ile birlikte siz kadınlarımıza ve milletimize hizmetkâr olmak için üzerimize milletin vekili olma sorumluluğunu alarak elimizi taşın altına koyduk. Milletimizin birlik, kardeşlik ve istikrara tekrar ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 7 Hazirandan sonra milletimizin içine çekilmeye çalışıldığı zor durumları düzeltmek adına mahallelerimizdeki bayanlarımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimleri ülkemiz, milletimiz ve İslam coğrafyası için hayırlı sonuçlar getirsin." dedi.
Recep Konuk ziyaretler esnasında halkın talep ve önerilerini dinleyerek ot aldı. 
Editör: TE Bilişim