Karaman Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası, haftanın üç günü mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturuyor. En son Hürriyet Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine her yaştan binlerce vatandaşımız katılarak iftarını beraber yaptı. Makbule Orman İlköğretim Okulu bahçesinde ki alana kurulan iftar sofrası, Hürriyet Mahallesi’nin yanı sıra; Şeyh Edebali Mahallesi, TAbduk Emre Mahallesi, Mümine Hatun Mahallesi ve İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızı da ağırladı.
    Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, iftar saati öncesi masaları ayrı ayrı dolaşarak vatandaşlara hayırlı iftarlar diledi.
Hasan Dursun ve Mehmet Diker Dinleyenleri Mest Etti
    Karaman Belediyesi’nin Ramazan aktiviteleri bir yandan mahalle iftarları ile devam ederken diğer taraftan da konser uygulamaları ile Karaman halkına unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor.
    Eski devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen konser uygulamalarında birbirinden dşayetli sanatçılar sahne alıyor. 9 Haziran 2017 Cuma akşamı ünlü sanatçı Hasan Dursun’un bulunduğu gecede sevilen ilahilerini seslendiren Dursun, alanı dolduran vatandaşlarımıza görkemli bir konser verdi.
    10 Haziran 2017 Cumartesi günü ise yine Karamanlılar tarafından çok sevilen bir sanatçı olan Mehmet Diker sahne aldı. 
 

Editör: TE Bilişim