CUMHURBAŞKANI DAVETLİ!
RONALDO DA DAVETLİ!

Saadet Partisi Karaman İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Çoban, tüm vatandaşlarımızı Büyük Kudüs Mitingine davet etti.
Saadet Partisi Karaman Teşkilat Başkanı Hüseyin Çoban yaptığı yazılı açıklama ile bütün vatandaşlarımızı 30 Temmuz Pazar günü yapılacak Büyük Kudüs Mitingine davet etti.
SAFIMIZI BELLİ ETMELİYİZ!
Yaptığı açıklamada tüm Müslümanların bu çağrıya kulak vermesi gerektiğini belirten Çoban, “Kudüs Müslümanlar için mübarek şehirlerden birisidir. Mescid-i Aksa biz Müslümanların ilk kıblesidir. Mi’raca yol veren hız üssüdür. Kudüs’teki vahşete, Mescid-i Aksa’nın kapatılmasına birçok Hristiyan, hatta bazı Yahudiler bile tepki gösterirken Müslümanların, Kudüs’te yaşanan vahşete, Kutlu Nebi’nin ve Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’nın kapatılmasına, Siyonist İsrail postalları ile kirletilmesine tepkisiz kalması, orada yaşananları görmezden gelmesi, bu feryada kulak tıkaması, bu zulme sessiz kalması düşünülemez. Gayrimüslimlerin sahip çıktığı Mescid-i Aksa’ya, rant, itibar, iş kaybetme korkusu ile harekete geçmeyen Müslümanlar gelecekte Kudüs’ün, Mescid-i Aksa’nın daha kötü duruma gelmesi halinde vebal yükleneceklerdir. Bu vebalden kurtulmak isteyen tüm Müslümanların bu çağrıya kulak vermesi ve bu mitinge kendisi gidemese bile ya bir yakınını göndermesi veya maddi katkı vererek Rabbimizin katında safını belli etmesi kendi nefsi için son derece önemlidir.” dedi.
ZULME KARŞI OLANLAR YENİKAPI’YA!
Görüşü ne olursa olsun zulme karşı duran tüm herkesi Yenikapı’ya beklediklerini vurgulayan Çoban, ”Kudüs bizimdir diyen herkesin bu çağrıya kulak vermesi gerekir. Miting Saadet Partisi tarafından organize ediliyor ancak mitingde hiçbir parti bayrağı olmayacak. Çünkü bu mitingi zulmü durdurmak için, Terörist İsrail’e haddini bil diyebilmek için, bütün dünyaya ve Terörist İsrail’e ‘Biz Kudüs’e bütün bir halk olarak sahip çıkıyoruz.’ diyebilmek için, tüm İslam âlemi olarak ayağa kalkalım demek için yapıyoruz. Bu yüzden görüşü ne olursa olsun zulmün karşısında olan herkesi Yenikapı’ya bekliyoruz.” dedi.
CUMHURBAŞKANI VE RONALDO DAVETLİ!
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da Büyük Kudüs Mitingine davet edildiğini belirten Hüseyin Çoban, “ Büyük Kudüs Mitingine, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ülkemizdeki tüm siyasi partiler, Tüm STK davet edildi. Mitinge yurtdışından da davetliler var bunlardan bir tanesi Filistin’e ve Gazze’ye yardımları ve İsrail’e gösterdiği tepkilerle tanınan dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo.” dedi.
KUDÜS İÇİN BENDE VARIM DİYENLER
AGD, Cansuyu, MGV, ÖĞDER, İHH, Memur-sen, Cihannüma, ÖNDER gibi STK’ların Büyük Kudüs Mitingine katılacaklarını belirten Çoban, “ Bu çağrı tüm siyasi parti gönüllülerine, bu çağrı STK’lara, bu çağrı tüm meslek kuruluşlarına, bu çağrı tüm işadamlarına, tüm memurlara, işçilere, esnaflara, çiftçilere, bu çağrı tüm engellilere Kudüs’teki, Mescid-i Aksa’daki engellemeleri kaldırmak için yapılan bir çağrıdır. Bugüne kadar bu çağrıya kulak verip Kudüs’ün özgürlüğü için bende varım diyen birçok STK’lar var. Bunlardan bazıları AGD, Cansuyu, MGV, ÖĞDER, İHH, Cihannüma, ÖNDER, Memur-sen, EHAD, Sosyal Doku. Kudüs’e, Mescid-i Aksa’ya sahip çıkan tüm STK’lara teşekkür ediyoruz. Karaman’ımızdaki STK temsilcilerinden ve üyelerinden de öncelikli mitinge bizzat katılmaları, katılamayacaklarsa bile maddi ve manevi destek vermelerini bekliyoruz.  Mescid-i Aksa bizimdir, Kudüs bizimdir, kanımız aksa da bizim kalacaktır. Canımız, kanımız sana feda ey Aksa” diyerek açıklamasını bitirdi. 
KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TELEFON NUMARASI: 0535 202 21 93

Editör: TE Bilişim