İşte O Projeler ,

Nazmi Ünlü "3 Ay içerisinde Ak Parti 7 Haziran'ın Değerlendirmesini En İyi Şekilde Yaptı. Seçim Beyannamesi bu çalışmanın ürünüdür."
Recep Şeker " Bizim ölçeğimizde ki illerde kurulan TIP fakültelerinin hoca temin edemediklerini gördük. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesinin Karaman Şubesini 82. Yıl Devlet Hastanesinin açacağız. Bu fakülte ile Sağlık hizmetlerinin yanısıra istihdam imkanına sağlayacaktır.
Gençler için çalışmalarımız hızla devam ediyor, Belediye Başkan'ımız Ertuğrul Bey'in tahsis ettiği 6000 metre kare arsaya 2. Gençlik merkezimizi inşaa edeceğiz.
Recep Konuk " Türkiye Almanya Yada Japonya Degil Ülkemizin şartlarını biliyoruz. Koalisyon Hükümeti bize göre değil. Siyasi istikrar ekonomik istikrarı doğrudan etkiliyor. Ülkemiz 1 Kasım Seçimlerinde siyasi istikrarı sağlamak için çalışacağız. 7 Haziran seçimlerinde ki destek için Karaman'a teşekkür ediyoruz. Bu destekleri artırarak Karaman'ı taçlandıracağız. Karaman bir başkenttir Karaman iddialısını gerçekleştirmek için doğru projeksiyon ve vizyon belirlenmelidir. Turizmde, Sporda Karaman'ın vizyonuna uygun çalışmalar sürüyor. 16 Ekim'de gerçekleştireceğimiz ekonomi çalıştay önemli bir adımdır. Karaman'ın geleceği burada şekillenecek. Bu çalıştayda üç çalışma yapılacak. Karaman'a yeni bir devlette daha kuracağız. Bu devlet serbest bölgedir. Serbest bölge 1. Adımımızdır. İkinci adımımız Gıda vadisidir. Gıda vadisi bölgemizi Aksaray'ı, Niğde'yi içine alacak bir adım olacaktır. Üçüncü önemli adımımız ise marka koparatifleridir. Dünyadan alacağımız katma değeri artıracak bu adım Karaman'ın geleceğidir. Karaman'ın meselesi budur. Bu birliğe belkide Karamanoğlu ismini vereceğiz. Karaman'ı geliştirmek için mezar mezar gezmeye gerek yok. Biz Mimar Sinan'ın anlayışı ile çalışacağız.
Burada Lütfi Elvan Bakanımıza ve Milletvekilimiz Mevlüt Akgün'e teşekkür ederiz. Belediye Başkan'ımız Ertuğrul Çalışkan'a teşekkür ederiz bürün projelerin gerçekleşmesi için altyapıları en hızlı şekilde hazırlıyor. Bizler serbest bölgeyi telaffuz eder etmez Meclis'te gerekleri kararları alarak desteğini verdi."
İl Genel Meclisi Başkan'ı Celalettin Güngören " il genel Meclis'imiz ve İl özel İdaremiz bir çok şehre göre hizmet götürme noktasında öndedir. Bu hizmetlerin oluşturulmasında desteği olan herkese teşekkür ederim.
Ertuğrul Çalışkan " Birlik beraberlik içerisinde, istişare ve anlayış ile çalışıyoruz. Hava Alanı, hızlı tren ve lojistik bölgesi için çalışmalar devam ediyoruz. Herhangi bir gerileme veya iptal söz konusu değildir. Bazılarının hayalleri bizim yaptığımız işlere yetişemez. 2023 vizyonuna koyduğumuz hedeflere kısım kısım 2019 yılında kadar ulaşmış olacağız. İnsanlarımızın kazandığı, refah içerisinde yaşayacağı bir şehir olacağız. Alt yapı ve üst yapı gibi hemşerilerimizin mutluluğunu ekonomik refahını artıracak projeler hazırlıyoruz.
Emekliler ile yapılacak konutlar Hükümetimizin projesidir, emekliler derneğinin projesi değildir. Belediyemiz ve TOKİ'nin ortak projesidir. Yeri yolu suyu hazırdır. Bu konutlar için hiç bir şekilde herhangi bir derneğe üye olmaya gerek yoktur. Emekliler Derneği ile yapılacak konutların ilgisi yoktur. Seçim beyannamemizde belirtildiği gibi 240 TL taksit ile emeklilerimize ev kazandıracağız. İlk planda 1750 konut düşünüyoruz.
Hava Alanı, hızlı tren ve lojistik bölgesi için çalışmalar devam ediyoruz. Herhangi bir gerileme veya iptal sözkonusu değildir. Bazılarının hayalleri bizim yaptığımız işlere yetişemez. dedi
Editör: TE Bilişim