Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; " Göreve geldiğimiz günden bu yana Karamanımızın büyümesi ve gelişmesi adına proje ve hizmet üretmeye devam ediyor. Daha yaşanabilir ve daha modern bir şehir inşa etme gayretindeyiz. Hem bakanlıklarla birlikte hem de belediye olarak kendi yürüttüğümüz projeler planlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

"Tüm İmkanlarımızla Hizmete Devam Ediyoruz"

7 Haziran genel seçimleri sonrası ortaya çıkan koalisyon hükümeti olasılığına dikkat çeken Başkan Çalışkan " Ülkemiz koalisyon hükümetleri döneminde hemen her alanda ciddi sorunlar yaşadığı için, mevcut siyasi konjonktür vatandaşlarımız üzerinde, hizmetlerin ve yatırımların durması ile ilgili bir tedirginlik yaratmış olabilir. Ama buradan şunu ifade etmek isterim ki hükümet hala görevi başındadır. Gerek hükümet yatırımları gerekse belediyemizin yatırım ve hizmetleri kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Tüm imkanlarımızı seferber etmek sureti ile bu şehre hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

Piri Reis Vadisi Hızla Yükseliyor, Yeni Talepler Alınacak

Karaman'ın en prestijli projelerinden birisi olan Piri Reis Vadisi projesinin ilk etap çalışmaları aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Çalışkan " ikinci etap proje çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki günlerde TOKİ yetkilileri Karaman'a gelecekler. Projenin uygulandığı alanda örnek daireler yapmak sureti ile ikinci etap talep işlemlerini başlatacaklar" dedi.

Kent Meydanı Projesi İhale Edilecek

Bir diğer dev proje olan Kent Meydanı Projesi2nde gereken bütün prosedürlerin yerine getirildi diyen Başkan Çalışkan; "En kısa sürede ihale sürecini başlatacağız. Şunu belirtmek isterim ki belediye olarak kendi imkanlarımızı kullanarak bu dev projeyi yapabilecek kapasiteye sahibiz" dedi

Kanal Karaman Projesi Devam Ediyor
Editör: TE Bilişim