Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Selim Dülger ile beraberHoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu’na yaptığı ziyarette Okul Müdürü Feyza Koçak tarafından karşılandı. Öğretmenler ve okul idaresi ile bir süre sohbet eden Başkan Çalışkan, okulda ki faaliyetlere ilişkin bilgi alırken, ziyaretin sonunda 25 takım badminton malzemesi hediye etti. 
“Gençlerimizin iyi ve sağlıklı şartlarda spor yapmalarını önemsiyoruz” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Karaman Belediyesi olarak bütün okullara imkânlar dâhilinde gereken bütün desteği sağlıyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora özendirmek amacıyla çeşitli yatırım ve hizmetler gerçekleştiriyoruz. Birçok mahallemize çocuklarımızın ve gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak geçirebilecekleri semt spor sahaları kazandırdık. Ülkemizde yeni yeni gelişmekte olan badminton sporunu sevdirmek ve bu spora özendirmek amacıyla okullarımıza badminton setleri hediye ediyoruz. Çünkü sporu ve gençlerimizi çok önemsiyoruz” dedi.
Ziyarette; okul yönetimi, belediyenin okulların çevre düzenlemesine katkısından ve okul ihtiyaçlarına yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.  

Editör: TE Bilişim