Karaman’da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Karaman Gençlik Merkezi, “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında bu kez merkez Güldere Köyü’nde yaptığı çeşitli etkinliklerle gönüllere dokunmaya devam etti.

Gençlik Merkezi’nin gidilmedik yer, dokunulmayan kalp ve tebessüm oluşturulmamış yüz kalmasın diyerek başlattığı bu iyilik akımında ilk olarak Güldere Köyü’ndeki minik yürekler ziyaret edildi. İlk ve ortaokul çağındaki çocuklarla bir araya gelen Gençlik Merkezi çalışanları hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde minik yüreklerle oyunlar oynayarak, şarkılar söylediler.

Etkinliğe halk arasında ‘Saklı Cennet’ olarak da bilinen mesire alanında devam eden Gençlik Merkezi çalışanları, burada çevreyi korumada farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliği yaptı.

Daha sonra Güldere Köyü sakinleri ile bir araya gelen Gençlik Merkezi çalışanları burada da yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, bol bol sohbet etme fırsatı buldu.

Güldere Köyü’nde gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ve gençlik liderleri katıldı.

Editör: TE Bilişim