YENİ KURULAN PARTİLERDEN OLAN ÜLKEM PARTİSİ KARAMAN’DA TEŞKİLATLANIYOR, İŞTE PARTİNİN KARAMAN İL BAŞKANI VE KURUCU YÖNETİMİ…

Emekli TSK mensubu eski MHP’li Neşet Doğan’ın kurduğu Ülkem Partisi Karaman İl Başkanı Eğitimci İşadamı Fatih Tekin oldu. Bugün Karaman’a gelerek Fatih Tekin’e rozet takan Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan; “Partimizi 49 ilde örgütlendirdik. Karaman 50. İl. Burada Eğitimci arkadaşımız Sayın Fatih Tekin ile yolumuza devam edeceğiz. İl ve ilçelerde partimizin teşkilatları yapılandırılacak. İleride Fatih Bey’i Genel Başkan yardımcısı olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz.” Dedi.

“Bağımsız birey, bağımsız millet, bağımsız devlet, bağımsız ekonomi” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Doğan rozet takma merasiminde yaptığı konuşmada; “Çalmayan, çaldırmayan ve bölmeyen, böldürmeyen bir yönetim anlayışı ile huzurlu ve güvenli bir vatan hedefliyoruz” dedi. Doğan konuşmasında: “Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile akıl, bilim ve inançla çıktığımız bu yolda aziz milletimizin duası, desteği ve bizzat katılımı ile partimizin kuruluşunu Karaman’da gerçekleştirdik. Biliyor ve inanıyoruz ki: Milletimiz içine düştüğü çıkmazdan yine kendi "azim ve kararlılığı" ile kurtulacaktır. Bu süreçte; bizim gibi düşünen insanımızla "yan yana, el ele, omuz omuza" olmak gücümüze güç katacaktır” ifadelerini kullandı.

TEKİN: ÜLKEYİ BİRLİKTE YÖNETMEYE DAVET EDİYORUZ

Ülkem Partisi’nin ilk Karaman İl Başkanı olan Fatih Tekin rozet takma töreninin ardından yaptığı konuşmada; “Siyasal hiçbir tanımlama ve siyasal hiçbir değer milletimizin ve devletimizin bağımsızlığının üstünde olamaz” dedi. Fatih Tekin bağımsızlık vurgusu yaptığı konuşmasında; Her konuyu ülkemizin menfaati doğrultusunda değerlendirerek hareket edeceğimiz bilinmelidir. Halkımızı, sıkıntılarından kurtulmuş, mutlu, huzurlu, güçlü ve büyük bir ülkeyi birlikte yönetmeye davet ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.


İşte Ülken Partisi’nin Karaman Örgütü;
İl Başkanı; Fatih Tekin
Merkez İlçe Başkanı Adnan Yeşildağlar

Fatih Tekin Kimdir?

"14.01.1980 tarihinde doğmuştur. Lise tahsilini İmam Hatip Lisesinde Tamamladı. Üniversiteyi Azerbaycan’da bitirdi.

Bakü’de bulunduğum yıllarda; Okul Başkanlığı ve Türk Birliği Başkanlığı yaptım. 2007 yılında Karaman iline bir özel öğretim kurumunun ortağı olarak gelip Karaman’da ikamet etmeye başladım. Aktif ve sosyal kişiliğimle kısa sürede Karaman’da her kesim ile beşeri ilişkilerde başarılı oldum. 2010 yılında ortak olarak başladığım özel öğretim kurumunu tamamını devir alarak çalışmalarıma devam etim. Süreç içerisinde Karaman’ın üç farklı bölgesine eğitim merkezi kurdum. 
2007’den bu yana Karaman’da 20.000’i aşkın öğrenciye öğretmenlik yaparken 40.000’den fazla veli ile de teşri mesailerde bulundum. Eğitim Öğretimin yanı sıra Karamandaki diğer işletmelerimize ve Ticari faaliyetlerimize devam 

Evli ve üç çocuk babasıyım. Siyasetle üniversitenin ilk yılı itibari ile tanıştım ve o günden beri siyasetin içerisindeyim.

Editör: TE Bilişim