Köyde mermer ocağı yapılmasına karşı çıkan Karalgazililer'in HDP'den yardım istemesi tepkilere yol açtı

Karaman Karalgazi Köylülerinin HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç'a giderek Karalgazi Köyü'ne mermer ocağı yapılmasın talebinde bulundular.

AK Parti’den belediye başkan aday adayı ve Kazımkarabekir İlçesi İl Genel Meclisi üyeliği yapan Hayri Ay'ın da olduğu fotoğraf karesi görenleri şaşırttı.

HDP Genel Merkezi twitter hesabından yapılan paylaşım sosyal medyada tartışma konusu oldu. Karamanlıların tepkisini çeken fotoğraf için "Karalgazililer HDP'den mi medet umuyor" yorumları yapıldı. 

KENDİ KÖY SAKİNLERİNDEN BİLE TEPKİLER VAR

Karalgazi köy sakinleri basına düşen haberler sonucunda tepkilerini ortaya koyarak , biz köyümüze bir mermer ocağı konusunda sıkıntılarımızı iletmeleri konusunda  ziyaretlerini yaparken HDP'yi ziyaret edin diye göndermedik diyerek tepkilerini ortaya koydular.

İLK TEPKİ SELMAN VEKİLDEN GELDİ.: 
Aynı havayı solumaya tahammülümüz yoktur

"Bu insanların işlerini biz çözdük. Bu güne kadar geldiler de hangi işleri için çaba sarfetmedik." diyen Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser HDP paylaşımının sosyal medyada dolaşması üzerine durumdan haberdar olarak tepkisini koydu.

Karaman AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, fotoğraf karesinde bulunan isimlere danışmanı vasıtasıyla ulaşarak birlikte bulundukları bütün sosyal medya paylaşımlarının kaldırılmasını söylediği öğrenildi.

Selman Vekil; "Bu fotoğraf karesinde ki kişiler bizimle olan tüm fotoğrafları kendilerine söyledik kaldıracaklar. Kandil sözcülerinin olduğu yerde değil aynı sayfa aynı havayı solumaya tahammülümüz yoktur. Üstelik ÇED genel müdürü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde toplantıyı iptal ettirdik. Bunlar olağan işler basına haber yapma gibi caka satmak gibi bir derdimiz olmamışken bugün bunları görmek bizi acıtıyor. Bunların kandilin sözcüleri ile acizlikle yardım talebini şiddetle reddediyoruz. Biz zaten konunun gereğini yapmıştık" dedi.

Şimdi hic bir bahanesi bile olmayacak bu çirkin hareket karşısında ,ziyaret eden şahısların bu durum karşısında nasıl bir açıklama yapacakları kamuoyu tarafından beklenmektedir.


 

Editör: TE Bilişim