Spor camiasının tanınmış yüzlerinden Yusuf Ünalan spor konusunda sitemlerini belirtti. İşte o açıklama;

 Bizimle beraber başlayan il takımları 3.ligde 2.ligde illerini en iyi şekilde temsil ederken ..Sanayi şehri olan Karaman ilimiz hala bölgesel amatör liginde mücadele ediyor bu Bir ayipmidir degilmidir..Millet aya giderken biz hala yaya devam edip birbirimizin arkakasindan çekiştirmeye devam mi edeceğiz..
 Şehrimizin spor adamları nerdesiniz ve niye bir şeyler yapmıyorsunuz.. Yoksa bu başarısızlığın  altında sizlermi varsınız...
 Şehrimize 20 bin kişilik stad niğde nevşehir maçlarını burda oynasınlar diyemi yapılıyor..
 VE SU AN GURUBUMUZDA bir tane bile il takımı kalmamışken biz belde takımlarıyla oynamaya baslayincami  3.lige çıkmayı hedefliyoruz
[ Bu hafta bir galibiyet alıp 7.sıraya yükseldik. Gönül isterdi ki hala şampiyonluk iddiası olan takımlar içinde olalım ve yarışmaya son ana kadar devam edelim.
Aslında hayallerimiz bambaşka çevremizde bulunan komşu illere baktığımız zaman ve geçmişe döndüğümüz zaman 2.ligde mücadele etmiş ve oralara kadar çıkmış bir takımdan bahsediyoruz.
Gene söylüyoruz ait olduğumuz yer asla BAL Ligi olmamalı ve daha üst liglerde mücadele etmeliyiz çünkü daha önce bunu il olarak başardık.
İşin ehli birleştirici ve hayali olan bir ekip ile yapılacak planlama ile bu hedefler asla uzak değildir...dedi.

Şimdi gözler yetkililerden gelecek açıklamaya çevrildi..

Editör: TE Bilişim