İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER Hanımefendi tarafından, yılladır ilçemizin özlemini çektiği Kapalı Pazar Yeri ve Kapalı Otoparkın temelinin atılarak ile Mustafa Sonay GÜRGEN adına kendi personelimiz ile yaptığımız parkın açılışı yapıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER Hanımefendi , Atatürk Caddesinde esnafı gezip, sohbet ettikten sonra Mustafa Sonay GÜRGEN Parkının açılışı yaptılar. Park açılışından sonra Ermenek Belediyesini ziyaret eden İYİ Parti Genel başkanı Meral AKŞENER’ e Belediye Başkanı Atila ZORLU tarafından Belediye çalışmaları hakkında bilgi verildikten sonra, Fahri Hemşehrilik Beratı ile birlikte şehrin anahtarı da teslim edildi, ayrıca kendisi şeref defterini imzaladı. Ermenek Belediyesi tarafından çok kısa bir süre önce faaliyete geçirilen ve %65’i kız öğrencilerden oluşan toplam 400’e yakın öğrencinin katıldığı Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi hocaları tarafından Genel Başkana çiçek takdim edilerek kurslar hakkında da bilgi verildikten sonra, muhteşem bir kalabalık ve sevgi gösterileri arasında,
 İlçemizin çok uzun yıllardır hasretini çektiği, Derepezarı Semt Pazarı ve kapalı Otopark temel atma törenine geçti. Yoğun bir kalabalık ve coşkuyla temel atma töreni yapıldı. İlçemiz için önemli çalışmalara iştirak eden İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER daha tarihi Zeyve Pazarında esnaf ziyaretine geçtiler.

Editör: TE Bilişim