AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin’in seçim çalışmaları kapsamında bugünkü durağı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası oldu.

Karaman’ın geleceğine ışık tutacak hizmetleri hayata geçirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden Mahmut Sami Şahin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında KTSO Başkanı Mustafa Gökhan Alkan'ı makamında ziyaret etti.

Teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Karaman’ın ticari ve sanayisinin daha da ileri noktalara taşınması üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Hedeflerinin üreten, ürettiğini işleyen ve işlediğini de pazarlayan bir Karaman inşa etmek olduğunu belirten Başkan Adayı Şahin, “Karaman’ın İç Anadolu Bölgesinde arazi yapısı ve çevresel koşullar bakımından oldukça önemli bir yapıya sahipolduğunun altını çizdi.

Karaman’ın sanayi ve ticari alanda büyük projelerle isminin duyurulması gerektiğini belirten Başkan Adayı Şahin “Mevcut orta ve büyük ölçekli sanayisine hammadde temini ve bütün bunların üretime dönüştürülebilmesi açısından üst düzey potansiyele sahip bir şehir. Fakat şehrimiz hak ettiği manada üretim miktarına ve de ürettikleri bakımından da istenilen seviyede ticari kâra kavuşmuş değil. Kente değer katan mali yapısını güçlendirmek öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır. Bu amaçla üretimi ticarete dönüştürmek, ilimizdeki sermayeyi de sanayiye yönlendirmek adına çalışmalarda bulunacağız. Böylece şehrimizin ulusal ve uluslararası pazar payından gereken ölçüde pay almasını sağlayacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaman Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Alkan, hem ziyaretleri hem de şehrin gelişimine yönelik ortaya koydukları düşüncelerinden ötürü Başkan Adayı Şahin’e teşekkürlerini ifade etti. Ziyaret Şahin’in Gönül Belediyeciliği ekseninde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde ilimizi daha iyi yerlere taşıyacağız sözleriyle son buldu. 

Editör: TE Bilişim