Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sanat Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi Sosyal Medya Hesapları İle Daha Etkin Olmayı Hedefliyor

 Sanat tasarım ve mimarlık fakültesi oluşturduğu kullanıcı hesapları ile sosyal medyadaki yerini aldı.  Oluşturulan kullanıcı hesaplar ile etkin tanıtım, söyleşi, röportaj, duyuru ve sanatsal faaliyetlerde bulunulacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertekin;

“Sosyal izolasyonun öncelendiği,  bireysel korunmanın dikkate alındığı bu dönemde alışılagelmiş mekânların yerini internet tabanlı sosyal alanlar almış, özellikle e- ticaret, eğitim sanat vb. uygulamalara olan ilginin kayda değer ölçüde arttığı görülmüştür. Özellikle bu etkilenmeler karşısında kayıtsız kalamadığını gördüğümüz sanatın buna göre; görme biçimlerimizi, duyularımızı ve estetik anlayışımızı da değiştirdiği bilinmektedir. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bu anamda çağının yeni getirdiği imkanlar çerçevesinde özellikle bu dönemde sosyal alanlarda duyarlı ve dinamik yapısı ile dikkat çekmektedir.

Karamanoğlu Mehmetbey üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi olarak sanatı ve sanatsal faaliyetleri tanıtmak, sanatsal bilgi ve becerileri geliştirmek amacı ile sosyal medya hesapları oluşturmuş ve  internet ortamında yerini almıştır.

Sosyal medya hesapları ile etkinlik, duyuru, söyleşi, röportaj, araştırma ve tanıtım imkanları ile paydaşları bir araya getirecek, sanatı halkın ilgisine sunacak kanaatindeyiz” diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sanat Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi Sosyal Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilinecek.

https://www.instagram.com/kmustmf/

https://www.facebook.com/karamanoglumehmetbey.stmf.1

Editör: TE Bilişim