Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen İl Başkanları toplantısında AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanları ile bir araya geldi.

KARAMAN'DAN KİMLER VARDI KİMLER YOKTU?

Eski yeni İl Başkanlarının bulunduğu Genişletilmiş AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda Karaman'dan Kurucu İl Başkanı Mevlüt Akgün, Mehmet Er, Mehmet Yurtbaş, Kerim Dereli, Adem Kapar, Süleyman Atik ve mevcut İl Başkanı Abidin Çağlayan katıldı. Fotoğraf karesinde olmayanlar ise Rahmetli Sami Mangırcı ve toplantıya katılmayan Yücel Yüksel, Nazmi Ünlü ve Mustafa Habacı idi. Nazmi Ünlü'nin katılmayışı bazı yönlere çekilmeye çalışılsada gerçek ortaya çıktı. Ünlü'nün işlerinden dolayı yurt dışında olmasından dolayı katılamadığı açıklandı.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırlar;

 
RECEP TAYYİP ERDOĞAN: 2001 AGUSTOSUNDAN BU YADA AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA GÖREV YAPMIŞ DAVAMIZIN BUGÜNLERE GELMESİNDE ROL ÜSTLENMİŞ TÜM KARDEŞLERİMİZE ŞAHSIM VE MİLLETİM ADINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYOR, EBEDİYETE İRTİHAL ETMİŞ KARDEŞLERİME ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM. HALEN GÖREV BAŞINDA OLAN KARDEŞLERİME DE MEVLADAN MUVAFFAKİYETLER DİYORUM"

Recep Tayyip Erdoğan teşkilatları uyardı;

     - Her ilin il başkanlığı için Ömer'ini bulun
      - Kadın  Kolları için Hatice'sini bulun
      - Gençlik Kolları için Musab Bin Umeyr'ini bulun

AK Parti'linin eskisi yenisi olmaz

 
AK Parti'linin eskisi yenisi olmaz. AK Partili olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. Bizim davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır. AK Parti bu davanın temsilcisi olmayı hak ettiği sürece varlığını ve hizmetini sürdürecektir.

Kerameti kendinde görenler

Bu kutlu yolculukta yoldan çıkanlar, kerameti kendinde görenler olmuştur, olacaktır. Bu ilk insandan bu yana var olan bir gerçektir. Bu nasip meselesidir. Dava adamı sıfatını sonuna kadar taşımak herkese nasip olmaz. Biz kendimizin hangi istikamette yürüdüğüne bakacağız. Partimize emek vermiş, şehirlerinde bu davanın yükünü omuzlamış, fedakarlık yapmış, bedel ödemiş kardeşlerimle bir kez daha buluşmanın bahtiyarlığı içindeyim. Sizler gibi arkadaşlarla gönül ve mücadele arkadaşlarıyla birlikte olmayı nasip ettiği için rabbime hamd olsun. 

Seçimsiz dönemi değerlendireceğiz

 
Dünya değişirken, bölgemiz değişirken, Türkiye değişirken bu sürecin lokomotifliği yapma görevi yine bizlere düşüyor. Adeta dört bir yandan kuşatıldığımız en sıkıntılı zamanlarımızda dahi bu vazifeyi milletimiz bize tevdi etmiştir. 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinin sonuçları bize önemli mesajlar veriyor. Milletimizin işaret ettiği şekilde kendimizi yenileyeceğiz, enerjimizi tazeleyeceğiz. 2023 yılına kadar olan seçimsiz dönemi en iyi şekilde değerlendirerek AK Parti'yi çok daha iyi bir noktaya taşıyacağız


 

Editör: TE Bilişim