İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) Karaman İl Temsilciliği arasında öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sunmak, liderlik ve yönetim becerilerine yönelik faaliyetler planlamak ve gerçekleştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen imza törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği Karaman İl Temsilcisi Ahmet Tosuncu katıldı.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt’un hazır bulunduğu imza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu sivil toplum kuruluşlarıyla olan iş birliklerinin önemine dikkat çekerek imzalanan protokolün eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.  Kuntoğlu, “Değişen ve gelişen dünya şartlarında öğretmenlerimize katkı sağlayacağını inandığım bu protokol hayırlara vesile olur inşallah” diye konuştu.
İGEDER Karaman İl Temsilcisi Ahmet Tosuncu ise okullarda görev yapan tüm öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sunmak, liderlik ve yönetim becerilerine yönelik faaliyetler planlamak ve gerçekleştirmek adına böyle bir protokol hazırladıklarını dile getirdi.
Program, atılan imzalar ve çekilen fotoğraflar sonrasında sona erdi.

Editör: TE Bilişim