Karaman tarihinin en prestijli toplu konut projelerinden birisi olan Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmalar Aralıksız sürüyor. Konut inşaatlarının büyük oranda tamamlandığı proje kapsamında etraf düzenlemesi, yeşil ve sosyal alan çalışmaları da bütün süratiyle sürüyor. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, devam eden etraf düzenlemesi çalışmalarında araştırmalarda bulundu.
“Proje dâhilinde yapılan etraf düzenlemesi, sosyal ve yeşil alan çalışmaları ile Karaman yeni bir cazibe merkezine kavuşacak” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şu açıklamalarda bulundu: “Son senelerde Karaman Belediyesi olarak vatandaşlarımızın eğlenceli ve huzurlu süre geçirebilecekleri, geniş alanlara sahip, kullanımı kolay ve estetik yeni sosyal ve yeşil alanlar inşa ediyoruz. Necmettin Erbakan Parkı, Piri Reis Parkı, Seyir Terasları ve Türk Dünyası Kültür Parkı projeleri bu alanda yaşama geçirdiğimiz mühim projeler. Bu projelerimizin yanı sıra şehrin doğusunda Doğukışla mevkiinde yeni bir cazibe merkezi oluşuyor.
TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) işbirliğinde yaşama geçirdiğimiz Piri Reis Vadisi Projesi dâhilinde aşağı yukarı 70 bin m² alana sahip olan ortamında alış veriş merkezlerinin, restoranların, çocuk oyun alanlarının, yürüyüş yollarının, anfi tiyatronun, spor alanlarının da olduğu son derece fonksiyonel, çağdaş ve estetik bir sosyal ve yeşil alana sahip olacağız. Çalışmalar sona gelmiş durumda. Karamanımıza hayırlı olsun.” 

Editör: TE Bilişim