Yatırım, proje ve hizmet geliştirmeye devam eden Karaman Belediyesi, yeni bir hanımlar spor ve kültür merkezini daha Karaman’a kazandırdı. Osmangazi Mahallesi’nde yapımına başlanan spor ve kültür merkezi tamamlandı. Karaman Belediyesi’nin bütün çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı tamamlanan hanımlar spor ve kültür merkezinde araştırmalarda bulundu. 
    “Karamanlı hanımlar için, günlük hayatın stresinden biraz uzak kalarak keyifli süre geçirebilecekleri, aynı sürete el sanatlarını öğrenebilecekleri, spor faaliyetlerinde bulunabilecekleri bir merkezi daha Osmangazi Mahallesi’ne inşa ettik” diyen Başkan Çalışkan yaptığı bildirimde şu verileri verdi: “Osman Gazi Mahallemiz de tespit edilen yeni Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi, 1942 metrekare alan üstünde ve 350 metrekare kapalı alana sahip. Bu merkezin içerisinde; toplantı salonları, sergi ve spor alanları, duş, lavabo ve mescid bulunuyor.
    Osmangazi Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi Karaman’da üçüncü merkez. Bir diğerinin yapımı ise Larende Mahallesi’nde devam ediyor. Buranın yapımı da önümüzdeki zamanlarda tamamlanacak. Böylece 2017 senesi itibari ile hanımlar spor ve kültür merkezlerimizin adedi 4’e ulaşmış olacak. Karamanımıza hayırlı olsun.”  
 

Editör: TE Bilişim