Ülke genelindeki bütün vatandaşların, 15 Temmuz gecesi sokaklarda tek yürek olduğunu, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösterdiklerini ifade eden Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu:
“15 Temmuz gecesi, milletimiz demokrasi mücadelesini ortaya koymuş, ülkenin bağımsızlığına yönelik uluslararası güç odaklarına karşı cevabını vermiştir. Milletimiz, topyekûn ülkemizin geleceğine ve kendi karar verme yetkisine sahip çıkmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti, yaşadığı bu darbe girişiminin karşısında, büyük bir ülke ve millet olduğunu dünya ülkelerine göstermiş, egemenliğine sahip çıkan bir millet olduğu da açıkça görülmüştür. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları için belirlediği “Türkiye Geçilmez” sloganı 15 Temmuz’da milletin yaşadığı ortak duyguyu ifade etmektedir.
Hain darbe girişiminin beşinci yıldönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi ve bu vesile ile vatan toprağı uğruna canlarını feda eden bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim