Karaman Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Rukiye Kurt yapılan çalışmalarla ilgili İl Müdürü Abdurrahman Kurt’a bilgiler vererek  “Okulun öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ve velileri birlikteliğiyle, okul öğrencilerinden oluşan Eko-Tim’in önderliğinde 2017-2019 yılları arasında, doğayı ve çevreyi korumaya yönelik etkinlikler düzenlenmiştir. Bu etkinlikler sayesinde, çocuklarımızın çevre bilinci kazanarak sahip olduğu bilgileri davranış haline getiren duyarlı bireyler olarak yetişmeleri amaçlanmıştır.” dedi.
Eko Tim Koordinatör Öğretmenleri Feride Arabacı ve Özlem Kaya bu projenin tüm dünyada ve ülkemizde istekli okullar tarafından yürütüldüğünü, ilimizde de ilk olma özelliğindeki bu uygulamayla Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunun, Uluslararası Yeşil Bayrak’ı almaya hak kazandığını belirttiler. 
İl Müdürü Abdurrahman Kurt öncelikle bu projeye öncülük eden okul yöneticileri ve öğretmenleri tebrik ederek projeye destek veren minik öğrencilere ve anne babalarına  teşekkür etti. Projenin okul-aile işbirliğinin başarılı örneklerinden biri olduğuna dikkat çeken Kurt, doğayı ve çevreyi korumak açısından küçük yaştan itibaren farkındalık oluşturması bakımından projenin önemli olduğunu ve örnek teşkil edeceğini dile getirdi.
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.
 

Editör: TE Bilişim