Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Mehmet ÇALIŞKAN atandı.

Karman'da boşalan müdür koltuklarının yeni sahipleri belli olmaya devam ediyor. Son atama en çok merak edilen geçici olarak Abdurrahman Kurt'un vekalet ettiği makama Ömer Dinçer İHL'nin müdürü olan Mehmet Çalışkan'ın atandığı belli oldu.

Mehmet Çalışkan Kimdir?
Mehmet Çalışkan 01/11/1972 Karapınar ilçesi Hasanoba köyünde doğdu. 1986 yılında henüz o tarihte ilçe olan Karaman’a taşındı. Lise eğitimini Karaman’da tamamladı. 

1996 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Tarih Bölümünde lisans eğitimimi tamamlayarak aynı yıl Konya Hüyük ilçesinde öğretmenlik mesleğine başladı. 1999 yılında askerli görevimi öğretmen olarak tamamladı. 2005 yılına kadar Konya Hüyük ve Ereğli ilçelerinde öğretmenlik yaptıktan sonra 2005 yılında Karaman’a atandı.

Karaman’da sırasıyla Ermenek Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde, Sudurağı Lisesi’nde, Öğretmen Lisesi’nde ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yaptı. Bir süre görevlendirme olarak Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yaptıktan sonra 2015 yılında Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne okul müdürü olarak atandı ve halen bu görevi yürütmekte idi. 
Yıllarca başarılara imza atan ve bulunduğu çevrede 'Soyadı gibi Çalışkan Biri 'kişiliği kazanan Mehmet Çalışkan Karaman eğitimine yeni bir cığır açacağı beklentilerden en büyüğü oldu.

Bizde GSRT ailesi olarak Mehmet Çalışkan hocamıza yeni görevinde başarıla rdileriz.

Editör: TE Bilişim