Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Karaman MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Hakkari Şemdinli Jandarma Sınır Tabur komutanlığında 13.09.1992 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan silahlı saldırı sonucu Şehit edilen kahraman şehidimiz Metin Yiğittop’un ailesini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde, kahraman şehidimiz Metin Yiğittop’un değerli ailesiyle uzun sohbetler edip hallerini hatırlarını sordular. Şehidimizin anılarını dinleyip yad ettiler. 

Şehidimiz Metin Yiğittop’un değerli ailesi de ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Geçtiğimiz günlerde hain terör örgütü tarafından on üç vatandaşımızın şehit edilmesi ile ilgili konuşan İl Başkanları, "Hain terör örgütü tarafından kaçırılıp bir mağarada alıkonulan on üç sivil vatandaşımızın katledilmesiyle ilgili acı haber milli yüreklere ateş topu gibi düşmüştür. Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terörle mücadeleye, en son terörist etkisiz de hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir. Hiçbir şehidimizin bugüne kadar kanı yerde bırakılmadı, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Harekat sırasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” dediler.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan İl Başkanları, “Cumhur İttifakıyla birlikte başlattığımız büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını sürdüreceğiz. Gara katliamı, öncesi ve sonrasıyla, ülkemizde terör konusunda kimin nerede durduğunu göstermiştir. Oynanılan hain oyunu biliyoruz ve görüyoruz. Cumhur İttifakı'nın tarihi varlığının çok güçlü şekilde devam edeceğine inanıyoruz. Zalimlere karşı biriz, emperyalizme karşı tek yüreğiz. Biz Türkiye'yiz, Türk milletiyiz. Okyanus ötesinden ülkemize istikamet çizdirmeyiz, müdahale ettirmeyiz.

Terörle mücadelede Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ortak gayretleri sayesinde oldukça yol kayedilmiştir. Liderlerimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin değerli komuta heyetinin, kahraman askerlerimizin, polislerimizin, korucularımızın Allah şahittir ki sonuna kadar arkasındayız. İhanetin çirkin harabelerini yıkacağız, huzur ve refahın tarafı olacağız” mesajını verdiler.

Editör: TE Bilişim