Cumhur İttifakı Karaman İl Başkanları kahraman şehidimizin ailesini ziyaret etti ve Bitliste düşen helikopterde 8’inci Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş’la birlikte onbir kahramanımızın şehit olması ile ilgili ortak bir mesaj paylaştı.

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Karaman MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Hakkari Çukurcada 1995 yılında çıkan çatısma sonucu Şehit edilen kahraman şehidimiz Umut Ünlütürk’ün ailesini ziyaret  etti.

Ziyaretlerinde, kahraman şehidimiz Umut Ünlütürk ‘ün değerli ailesiyle uzun sohbetler edip hallerini hatırlarını sordular. Şehidimizin anılarını dinleyip yad ettiler. 

Şehidimiz Ünlütürk’ün değerli ailesi de böyle anlamılı bir günde ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek birlikte acıları paylaşıp teşekkür ettiler.

Dün Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetlerimize ait Cougar tipi bir helikopter ile saat 14.25’te irtibat kesilmiş, düştügü ögrenilmişti. Helikopterdeki kahraman askerlerimizden 11’nin şehit olduğu, 2’sinin yaralandığı ögrendik. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” dediler.

İl Başkanları, “Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait helikopterin düşmesi sonucu 11 kahraman askerimizin şehadet haberi yüreklerimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun.Rabbim böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun.’’ diyerek sözlerini tamamladılar.

Editör: TE Bilişim