Karaman’da çıkan kavgada bir kişiyi bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı.

Dün Piri Reis Mahallesi 675. Sokak'ta A.A. ile S.A.  arasında tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda S.A bıçakla ağır yaralanmıştı. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan S.A. (17) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından kaçan ve polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalanan zanlı A.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklandı.

İlk olay;

, Tahsin Ünal Mahallesi 32. Sokakta üzerinde bulunan bir iş yerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsı S.D.(27) isimli kişinin iş yerine geldi. Burada yanında getirdiği silahla S.D’ye ateş eden zanlı olayı gerçekleştirerek hızla uzaklaştı. Silahtan çıkan merminin kulağına isabet etmesi sonucu S.D. hafif şekilde yaralanırken, olaya şahit olan bir kadın ise sinir krizi geçirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan S.D. tedavi altına alındı.
Polis, olayı gerçekleştiren zanlının yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

2. olay;

Olay, saat: 20.00 sıralarında Tahsin Ünal Mahallesi 32. Sokakta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, olaydan 1 saat önce kurşunlanan iş yerinde taraflar tekrar çatıştı. Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs iş yerine silahla tekrar saldırdı. Yaşanan arbedede iş yerine bulunan bir kişi yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından olay yerine gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan olayı gerçekleştiren zanlı, polis ekipleri tarafından kültür sokağında yakalanarak gözaltına alındı.

Editör: TE Bilişim