AK Parti, siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vaat ettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolundaki destansı yürüyüşü Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla başlattığı 7. Olağan Kongre süreci, normalleşmenin başlamasıyla tüm Türkiye’de AK Parti il teşkilatlarımızda 7. olağan kongre süreci devam etmekte.

Karaman AK Parti İl teşkilatı olarak 14 Kasım 2020 tarihinde Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda saat 11.00 de Karaman AK Parti 7. Olağan il kongremizi gerçekleştireceğiz.

İçinde bulunduğunuz COVID-19 salgın şartları dolayısıyla, ilçe kongrelerimizde olduğu gibi il kongremizde de maske, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet ederek hem katılımda, hem de alanda alınacak tedbirlerin uygulanması konusunda önceliğimiz kongreye katılacak değerli delege ve misafirlerimizin sağlığını korumak yönünde olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu 2023 hedefleri doğrultusunda Karaman AK Parti İl Teşkilatları olarak takım ruhundan taviz vermeden, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde yeniden tazeleneceğimiz Karaman AK Parti 7. Olağan İl Kongremizin Karaman’ımıza, ülkemize, siyasi hayatımıza ve demokrasimize hayırlı olmasını dilerim.

Editör: TE Bilişim