Huzurevinde Kalan Yaşlılarımızı Ziyaret Ederek Gönüllerini ve Hayır Dualarını Alan Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı KALAYCI:

“KARAMAN, SİZLERİN DUALARI VE BİZLERİN GAYRETLERİYLE

GERÇEK BİR “YAŞLI DOSTU ŞEHİR” HALİNE GELECEK.”

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, Huzurevinde kalmakta olan yaşlılarımızı ziyaret ederek gönüllerini aldı ve dertlerini dinledi.

Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek sohbet eden ve çeşitli hediyeler takdim eden Kalaycı, ziyaret çıkışında yaptığı açıklamada; “Hazreti Peygamberimiz bir hadislerinde, “Yaşlılarınız olmasaydı bela ve musibetler üzerinize sağanak sağanak yağardı” diye buyurmuşlardır. Hem dinimizde hem de törelerimizde yaşlılarımızın, ulularımızın yeri çok farklıdır. Onları çok önemsiyoruz. Yalnızlık hissine kapılmalarını istemiyoruz. Hayat tecrübelerini dinlemek, dertlerine çare olabilmek için ziyarette bulunduk, hayır dualarını istedik.

Karamanımızı herkes için yaşanabilen bir huzur şehri haline getirebilmek amacıyla hazırladığımız projeleri birer birer hayata geçireceğiz. Yaşlı insanlarımız için de şehrimizi kolay erişilebilir bir konuma taşıyacağız. Çalışmalarımızla birlikte Karaman gerçek manada bir “Yaşlı Dostu Şehir” haline gelecektir. Bu konu ile ilgili politikamızı ve projelerimizi inşallah zaman içerisinde tüm kamuoyu ile de paylaşacağız. Ben bu vesile ile gerek Huzurevi’nde kalan yaşlılarımıza, gerekse şehrimizde ikamet eden tüm büyüklerimize sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum. Her zaman kendilerinin yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Onlardan tek isteğimiz, hayır dualarını bizlerden eksik etmemelidir.” dedi.

Editör: TE Bilişim