Grand Karaman Otelde gerçekleştirilen toplantıya, Vali Sayın Fahri Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Haşim Tunca, İbrahim İbrahimoğlu ve özel motorlu taşıtlar sürücü kursu sahipleri katıldı. 
Programın selamlama konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu yaptı. Kuntoğlu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan e-sınav salonunun, Atatürk İlkokuluna kurulduğunu belirterek sınav merkezinin özel motorlu taşıtlar sürücü kursu sahiplerine gezdirildiğini ifade etti. İl Müdürü Kuntoğlu, “Özel motorlu taşıtlar sürücü kursularının sahipleri ile Sayın Valimiz Fahri Meral ile tanışması için bu programı tertip ettik” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından konuşan Vali Sayın Fahri Meral, trafik kurallarının insan hayatı için vazgeçilmez unsurlar olduğunu dile getirerek bu hususta taviz verilemeyeceğini vurguladı. Hataların insan hayatına mal olabileceğinin altını çizen Vali Sayın Fahri Meral, “Trafik adabı adab-ı muaşeret gibidir. Kurslarımızda verilen eğitim ne kadar kaliteli olursa trafikteyken insanlarımız o denli güvende olur” dedi. 
Vali Sayın Fahri Meral’in konuşmasının ardından Milli Eğitim Şube Müdürü Haşim Tunca MTSK kurslarında ilgili mevzuat çerçevesinde yapılan çalışmalar ve öğretim programlarına ilişkin sunumunu gerçekleştirdi.
 

Editör: TE Bilişim