Bankalar lise mezunu personel alımı ilanı yayınladı. Hangi bankalar personel alımı yapacak? Birçok banka kariyer siteleri üzerinden personel alımı ilanı yayınladı. En az lise mezunu personel alımı yapacak bankaların, başvuru şartları ve tarihleri belli oldu. Peki hangi bankalar lise mezunu personel alımı yapacak? Banka personeli alım başvuruları ne zaman? Banka personel alım başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bankalar ilgili şubelerinde görevlendirmek üzere yayımladıkları alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden adaylara duyuruyorlar. Bu çerçevede kariyer sitelerinde üzerinden ilan yayımlayan bankaların listesi ise şu şekilde,.

Türklandbank, Yapı Kredi Bankası,.Türk Ekonomi Bankası,.Denizbank, Creditwest Bank,.Garanti Bankası,.İNG Bank,.Türkiye Finans Katılım Bankası.

Yukarıda yer alan bankaların adaylara yönelik duyurularında çok sayıda pozisyon için açık kadrolar bulunmakta. Bu kadrolarda en az lise mezunu olmak üzere önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer almakta..

BU POZİSYONLAR İSE ŞUNLAR

Yönetici Asistanı,
Mobil Satış Temsilcisi,
Tercüman,
Operasyon Destek Görevlisi,
Müfettiş Yardımcısı,

Yönetici Adayı,
Gişe Yetkilisi,
Direkt Satış Yetkilisi,
Bireysel Kredi Tahsis Analitiği Uzmanı,
İş Analisti,
Çağrı Merkezi Yetkilisi,.

Yarım Zamanlı Gişe Yetkilisi,
Ofis Destek Yetkilisi,
Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi,
Kanuni Takip Dış Kaynak,
Çağrı Merkezi Temsilcisi,.

Şube İşlem Yetkilisi,
Müşteri İlişkileri Yöneticisi,
Aktif Satış Temsilcisi,
Müşavir Avukat,
Mobil Satış Temsilcisi,.

Bankalar adaylardan ne gibi şartlar talep ediyorlar?.

Bankaların adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum olmaması gibi genel koşulların tamamına haiz olmaları gerekiyor..

Adayların ayrıca ilan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, bankaların her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği tüm özel şartları sağlamak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak şartları da aranıyor..

.

Editör: TE Bilişim