İl Müdürü Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi:
Tarihi boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünü hiçbir iradeye teslim etmeyen milletimiz, ihanet içerisindeki FETÖ’nün tüm girişimlerine rağmen 15 Temmuz gecesi birlik ve beraberliğini koruyarak kardeşlik ruhuyla bayrağına, vatanına, ezanına sahip çıkmıştır.
Vatanını korumayı dünyadaki en kutlu vazifelerden biri sayan aziz milletimiz, bu uğurda canından vazgeçerek şehadet şerbeti içmeyi, en yüce değerlerinden biri olarak görmüştür. Bu melun girişime karşı, şehadete koşan şehitlerimizin ve gazilerimizin öncülüğünde yazılan destan, ihanet şebekesinin tüm heveslerini boğazlarında bırakarak geleceğe daha sağlam adımlarla yürüdüğümüzün bir göstergesi olmuştur.
Hiç bitmeyecek bir vatan nöbetini tekrar hatırlatan 15 Temmuz direnişi, gelecek nesillerimizin tehlikeyi ve sahip çıkılması gereken değerlerimizi daha yakından görmesi için daima anlatacağımız bir ders niteliğindedir. Tüm dünyanın salgın nedeniyle zor günler yaşadığı bu dönemde, birlik ve beraberlikle biz bize sırtını vererek vefa timsali olan milletimiz, gücün ve iradenin bir olmaktan geldiğini her fırsatta tekrar göstermektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyor, vatanı uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve huzur içerisinde uzun ömürler diliyorum. 
 

Editör: TE Bilişim