Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karaman temasının ardından yazılı bir açıklama yaparak Karamanlılara ve AK Parti kadrolarına teşekkür eden Başkan Abidin Çağlayan, Dünya lideri, mazlumların umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Karaman'da en güzel şekilde ağırlandığını söyledi. 

Çağlayan sözlerine şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanımızın Karaman'a geleceğinin duyulması ile birlikte şehrin dört bir yanında heyecan başlamıştı. Karamanlı hemşehrilerimiz 4 yıl aradan sonra yeniden Cumhurbaşkanımızla bir araya gelebilmek için sabahın erken saatlerinde Ermenek'ten, Başyayla'dan, Sarıveliler'den, Ayrancı'dan Kazımkarabekir'den, köylerinden ve beldelerinden yollara düştü. Miting alanının erkenden dolaması üzerine bir çok vatandaşımız miting alanına giremeyerek Cumhurbaşkanımızı karşılamak üzere tren garına ve ikinci program alanı olan 15 Temmuz konferans salonuna gitti. Karamanlıların Cumhurbaşkanına sevgisi bir kez daha Aktekke meydanında kanıtlanmış oldu. Recep Tayyip Erdoğan sevgisi Karaman'da yine alanlara sığmadı.

Ben bu coşkuda bizlere ortak olan tüm Karamanlı hemşehrilerimize, Cumhurbaşkanımızın programlarını en güzel şekilde kamuoyuna aktaran fedakar basın mensuplarımıza, hızlı tren projesinin mimarı olan Bakanımız Lütfi Elvan'a, mevcut ve eski dönem milletvekillerimize, il başkanlarımıza, teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış AK Parti sevdalılarına merkez ve ilçe başkanlarımıza, gönülden teşekkürü bir borç biliyorum. Teşekkürler Karaman Teşekkürler mazlumların umudu Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan.

Editör: TE Bilişim