Karaman'ın merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta olan Sudurağı Beldesinde, Dört Mevsim Kır Bahçesi hizmete başladı.

Karaman'da eksikliği özellikle aileler tarafından hissedilen güvenli mesire alanı, Sudurağı'nda tam donanımlı olarak kuruldu. Sudurağı Şehit Ahmet Okur Parkı olarak bilinen boş yeşil arazi ile Cengiz Akkoyun ilgilenerek, alanı Karaman'ın ihtiyacı olan tam donanımlı mesire alanı haline getirdi.

Ailelerin kafası rahat olacak

Etrafı tel örgülerle çevrilen Dört Mevsim Kır Bahçesi'nin giriş çıkışları da sürekli olarak kontrol altında tutuluyor. Haftanın her günü gece saat 24.00'a kadar açık olan kır bahçesinde Karaman'ın heryerinden gelen misafirler ağırlanacak.

 
Ayrıca tel örgülerle çevrili ve sürekli kontrol altında tutulan güvenli alanda çocuklar lunapark ve oyun alanlarında gönlünce oynayıp eğlenirken, aileler de kamelyalarda piknik yapabilecek, rahatça sohbet edebilecekler.

Başkandan çocuklara bayram hediyesi

Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceylan, yeni hizmete giren Dört Mevsim Kır Bahçesi'ndeki lunaparktan, Sudurağı'nda yaşayan çocuklar için bayram hediyesi olarak biletler aldı. Başkan Ceylan her çocuğa bayramda bir bilet hediye ederek yüzlerinin gülmesini sağlayacak.

Hayvanat bahçesi de gelecek 

 
İçinde piknik alanı, aile kamelyaları, lunapark, çocuk oyun parkları, spor alanları (futbol sahası, spor parkı) gibi her detayın bulunduğu mesire alanında hayvanat bahçesi çalışmalarının da devam ettiği ve en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Haftasonu mangal keyfi yapmak isteyen aileler için ise mangal tedariği bizzat Dört Mevsim Kır Bahçesi'nde yapılıyor.


 

Editör: TE Bilişim