Hepimizin ortak bir derdi var. Evlerde kaynamayan tencerenin, ay sonunda gelen faturaların, ağır vergilerin, hayatı yaşanmaz kılan hayat pahalılığının ve ekonomik çıkmazların getirdiği; geçim derdi.

Bizler bu ortamda günümüzü kurtarmaya, geleceğimizi inşa etmeye çalışırken; yanlış ekonomi politikalarıyla hepimizi zor durumda bırakan iktidar, algı yönetimiyle de bizleri gerçek gündemlerimizden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Son günlerde iktidarın seçim derdi güderek hepimizi içine çekmeye çalıştığı ittifak gündemini suni buluyor, bu gündeme dahil olmuyoruz. Saadet Partisi olarak ülkemizin asıl meselesi “Seçim değil, Geçim İttifakı” diyoruz.

Yaşanan geçim sıkıntısına farkındalık oluşturmak, herkesin sesi olabilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına Geçim İttifakı kampanyasıyla birlikte; esnafla, işçilerle, işsizlerle, memurlarla, sanayicilerle, çiftçi ve besicilerle, işverenlerle; ülkemizde geçim mücadelesi veren herkesle ittifak yapıyoruz. Görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun bütün insanlarımızı Geçim İttifakı’na davet ediyoruz.

"İttifakların tartışıldığı, konuşulduğu bu ortamda, iktidar seçim hesapları yaparken insanımız geçim mücadelesi vermekte.” "Geçim şartları zor, hayat pahalılığı var. Kirayı, elektriği veremiyoruz, geçinemiyoruz. Emekli açlıktan ölüyor, kredi borcu olduğu için açlık sınırında. Gelir dağılımında adaletsizlik var"  

“Ülkemizin, insanlarımızın dertleri her geçen gün artarken, ülkemizde asıl konuşulması gerekenler ne yazık ki konuşulmuyor, “İnsanımızın bunca sorunu varken iktidar, her günümüzü gereksiz bir gündemle meşgul etmeye çalışıyor. 19 yıldır iktidar olanlar, dertlere derman olacaklarına ne yazık ki mağdurlar ordusu oluşturdular. Çünkü görevlendirmelerde liyakati esas almadılar, işsizler ordusu oluşturdular. İyi gün, kötü gün demeden vergi topladılar; esnafımızı, insanımızı zor günlerinde yalnız bıraktılar. Yanlış politikalarda ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına mahkum ettiler. Kendileri, yakınları varlık içinde yüzerken, milyonların geçim derdini görmezden geldiler. İşçiyi, memuru, emekliyi dert sahibi yaptılar. Sanayicimizin, çiftçimizin, besicimizin üretim arzusunu kırdılar ama faiz lobilerinin ekmeğine yağ sürdüler.”

“Bu iç karartan tablonun müsebbibi kim?” “Bu perişan halin tek sorumlusu var o da; ülkeyi yöneten iktidardır, iktidarın meselelere yanlış yaklaşımı, keyfi yönetim anlayışıdır

Türkiye'mizin bir an öce vakit kaybetmeden bu keyfilikten kurtulması gerekmektedir. İktidar ve onun küçük ortakları bu ülkeye yük olmaktan başka bir işe yaramıyor. İnanıyorum ki ilk seçimde milletimiz bu yükü sırtından atacaktır.”

"Saadet Partisi olarak, Karaman Kadın Kolları olarak, Karamanlı  hanım kardeşlerimizin geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmek için seçimden önce bir geçim ittifakı kurmakta kararlıyız.

Hep birlikte "Bir geçim ittifakı kuralım. Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, hayır diyelim."

"Toplumumuzun her kesimiyle birlite; özellikle Karamanlı vatandaşlarımıza sesleniyorum; gelin, milletimizle el ele verelim, geçim ittifakından başka hiçbir şey konuşmayalım. İnsanımızın derdine hep birlikte tercüman olalım. Bir araya gelerek çözüm yolları arayalım."

"Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları olarak ilçe ve mahalle kademelerimizle her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmeleri için seçimden önce mutlaka kurulacak olan geçim ittifakını kararlılıkla destekliyoruz.

Sosyal medya hesaplarından paylaştığımız videoda da bahsettiğimiz gibi “Milletimizin tenceresi kaynamıyorken derdimiz; seçim değil geçim.’’

Saadet Partisi olarak; vatandaşların yaşadığı geçim sıkıntısını, siyasetin ve ülkenin gündemine taşımak adına “Gelin, milletimizle el ele verelim, insanımızın ortak gündeminde buluşalım. Gündemi oyalayan gereksiz tartışmalara prim vermeyelim. Milletimizin sorunlarını ülke gündemine taşımak adına yürüttüğümüz bir farkındalık kampanyası olan ‘Geçim İttifakı’na, görüşü ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızı, bilhassa Karamanlı hemşerilerimizi davet ediyoruz”

Kampanyaya gecimittifaki.com adresi üzerinden destek verebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim