Merkez ilçeye bağlı 56 mahalle 93 köy ve 2 belde için yapılan seçimler AK Parti Karaman Teşkilatında devam ediyor. Parti binasında basın mensupları ile bir araya gelen Karaman AK Parti teşkilatı süreç hakkında bilgilendirme yaptı.

Toplantı AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç’un konuşmasıyla başladı. 

AK Parti Genel Merkezimizin 7. Olağan Kongre seçim takvimini açıkladıktan sonra, Karaman Merkez İlçe Başkanlığının çalışmalara başladığını söyleyen Feyzullah Tunç, Karaman merkez 93 köyde delege seçimini gerçekleştirdiklerini bugün itibariyle de Karaman merkezde 56 mahallede delege seçiminin tamamlayacağını aktardı.

 
2023 HEDEFLERİMİZE DAHA GÜÇLÜ İLERLEMEK İÇİN…

Tunç açıklamasında; “Kongre süreçlerinin aşamalarından olan delege seçimleri, demokratik şekilde bundan önce olduğu gibi, bugün de Şölen havasında geçmektedir. Bu süreçler bizim açımızdan birlik, beraberlik, yenilenme, tazelenme, gücümüze güç katma anlamı taşımaktadır. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, 2023 hedeflerimize, daha dinamik ve daha güçlü ilerlemek için, delege seçimleri ile başlayan bu süreç, İlçeler, İl ve Büyük Kongre ile hayırlısıyla tamamlanacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; İl Başkanımız Sayın Abidin Çağlayan’ın şahsında bu güne kadar Ak Parti Çatısı altında görev yapmış, bu bayrağı taşımış, mücadele göstermiş, sıkıntıları göğüslemiş, kuruluşunda ve kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış, sandıklarda, mahalle ve köylerimizde, teşkilatımızın her kademesinde görev almış, bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu kutlu davaya gönül vermiş ve ebediyete irtihal eden arkadaşlarıma ve kardeşlerime Allah’tan Rahmet diliyor ve onları manevi şahsiyetlerinde yâd ediyorum.

Yeni görev alacak delegelerimizi gönülden kutluyor, şimdiden tebrik ediyorum. AK Parti 7. Olağan Kongresi Delege Seçimlerimizin ve kongre sürecimizin, teşkilatlarımız, partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

 
BİR İLÇEDE KONGRE DİĞERLERİNDE ATAMA OLACAK

Toplantıda kongre süreci hakkında bilgiler veren AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan “7. olağan kongremiz için tüm Türkiye'de delege seçimlerimiz başlamıştır ”dedi.  Çağlayan açıklamasında; “Seçimler bugün tamamlanacak. Ocak ayı başında da belde seçimlerimiz tamamlanacak. Karaman olarak bizim bir beldemiz var nüfusu 5000'i geçen Güneyyurt Beldemizdir. Gününü belirlemek için Ermenek İlçe teşkilatımızla görüşüyoruz. Diğer beldelerde atama usulü uygulanacak. Nisan ayının sonuna kadar da kongrelerimizi tamamlayacağız. Gelecek yılın 2020'nin sonuna kadar da İl kongreleri bitmiş olacaktır. 

Bildiğiniz gibi siyasi partilerde kongreler yeniden toplanma, yaraları sarma, takviye ve şölen havasında yeniden birleşmeye vesile olur. Biz de bu çerçevede Karaman Teşkilatı olarak hazırlıklarımızı yaptık. Bugün de Merkez ilçe ile tamamlayacağız. Rabbim hayırlara vesile etsin. Teşkilatımız için hayırlı olsun. 

ÖMER’LERİ, HATİCE’LERİ, MUS'AB BİN UMEYR’LERİ BULACAĞIZ

 
AK Parti İl Başkanlığına bendeniz bildiğiniz gibi Nisan ayının sonunda Genel başkanımız Cumhurbaşkanımızın tensibi ve takdiri ile getirildim. O günden itibaren görevimize hakkıyla yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Ben şu konuya değinmek istiyorum genel merkezimizden edindiğim intiba ile inşallah AK Parti Teşkilatında Ömer’leri bulacağız, kadın kollarımızda Hatice’leri bulacağız, gençlik Kollarımızda Mus'ab Bin Umeyr’leri bulacağız. Yani olay şu; doğru, dürüst, adaletli ve milletine hizmet eden teşkilatı oluşturmak ana gayemiz” dedi.

AK PARTİ İŞ KAPISI OLMAYACAK

Yeni süreçte partiyi iş kapısı olarak görenlere yer olmayacağını vurgulayan AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan “İnşallah bundan sonra AK Partiyi İş kapısı olarak görmek isteyenler olmayacak. Partiye giremeyecekler ve amaçlarına ulaşamayacaklardır. Yeni seçimle seçilecek olan delegelerimize hayırlı olsun diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, hepinizi Allaha emanet ediyorum kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.


 

Editör: TE Bilişim