Karaman'da, Ereğli yolu 6. km., OSB girişinde yeni kurulan Yurtsan Petrol'de her Cumartesi günü halk günü ilan edildi. Karaman'da akaryakıt sektörünün öncüsü Yurtsever Petrol 5 yakıt istasyonu ile hizmetlerine devam ediyor.

OTOGAZ 2.69 TL

Bu Cumartesi Yurtsan Petrol'de başlayan halk gününde LPG 2.69 TL'den satılacak. Karaman Organize Sanayi Bölgesi girişinde açılan Yurtsan Petrol, Opet ve Aygaz bayiliği ile restoranı, çocuk parkı, marketi ve oto yıkaması ile Karaman halkına yine en kaliteli hizmeti sunuyor. İstasyon içerisine kurulan restoran hem gündüzleri hem de akşamları birbirinden nefis yemekleri ile hizmete hazır. Karaman OSB'ye yakınlığı nedeniyle tercih sebebi olması düşünülen Yurtsan Petrol müşterilerini ağırlama başladı. İrtibat Tel: 0338 224 10 20

ÇARŞAMBA YURTPET CUMARTESİ YURTSAN İNDİRİMLİ

Yurtsever Akaryakıt şirketinin iki şubesinde haftanın iki günü indirimli halk günleri yapılıyor. Her çarşamba Üniversite Yolu üzeri Özel İdare Karşısında bulunan Opet Aygaz Bayii Yurtpet Petrol'de ve her Cumartesi günü Ereğli yolu 6. km. OSB girişinde yeni kurulan Yurtsan Petrol'de indirimli LPG satışlarını kaçırmayın.
 

Editör: TE Bilişim