Pandemi dönemine rağmen yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Çağlayan; “Karaman genelinde kongrelerimizi tamamladık, 2023 seçimlerine partimizi götürecek kadrolarımız tamam. Şimdi vatandaşa dokunarak önümüzdeki süreci yönetmek” dedi.

AK Parti’nin hizmet odaklı bir siyaset güttüğünü belitten AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan yapılan çalışmaların temelinde hep “hizmet” ve “gönül” kavramlarının olduğunu vurgulayarak “Hizmet etmek ve gönle girmek. Bu iki olguyu birbirinden ayırmak mümkün değil, bunları harmanlamak zorundayız. Bugüne kadar AK Parti bunu yaptı” dedi. Çalışkan ziyarette şu ifadelere yer verdi.

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA GELDİK

Amacımız gönlünü kazanamadığımız bir kişi kalmasın. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Gönülleri fethedeceğiz.” Hizmet gerekli ama yeterli değil. İnşallah seçim gününe kadar en küçük köyden, en büyük ilçeye kadar her haneye, her iş yerine ulaşacak, sıkmadık el, dokunmadık gönül, fethetmedik kalp bırakmayacağız.

Partimiz kurulduğu günden bu yana hizmetin yanında ne zaman gönül almayı başarmışsa o zaman halktan büyük bir teveccüh kazanmıştır. Biz de Karaman teşkilatları olarak bu süreçte vatandaşın yerelde beklediği hizmetlerin yapılması ve bunların anlatılması yanında, insanların gönlünü kazanmak için vatandaşa dokunabilmek, onun sevincini ve mutluluğunu, hüznünü ve kederini paylaşmaya çalışıyoruz


 

Editör: TE Bilişim