Camiyi hınca hınç dolduran cemaat cami imamı Osman Taş’ın kıraati gönüllere dokundu. Akabinde Salim Kılıcarslan ve Hüseyin Şimşek’in zikir ve kıraatleriyle program devam ederken, Karaman İl Müftüsü Faruk Gürbüz, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını sundu.

Daha sonra Doç. Dr. Duran Ali Yıldırım’ın yaptığı duayla katılımcılar mest oldular. Sonrasında Karaman eşrafından Nadir Nas tarafından cami içerisinde çorba ve çay ikramı yapılarak Medine havası yaşatıldı. Programın sonunda farklı milletlerden geçlerin camide futbol maçı yapmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Şube Müdürleri Mehmet Ali İyibaş ve Necmettin Acat katılımlarıyla programı onurlandırdılar.

Katılımcılar camiden ayrılırken Cami İmam Hatibi Osman Taş’a, camide canı gönülden hizmet eden cemaate teşekkür edip özellikle cami içerisinde yapılan çorba ikramıyla da Medine havası yaşadıkları bu programların sık sık tekrar edilmesini rica ettiler.

“Sabah Namazında Gençlik Buluşması” etkinliği katılımcılardan tam not aldı. Gazetemize bilgi veren Osman Taş, tüm katılımcılara maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür etti ve programın tadı damağımızda kaldı diye de ifade etti.

Editör: TE Bilişim