2017 yılı Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ile Lisans Yerleştirme Sınavında il genelinde birinci olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lütfi Elvan Fen Lisesi yönetici ve öğretmenlerini İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu makamında kabul etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lütfi Elvan Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı Ayşegül Kağnıcı Matematik Öğretmeni Bilge Önal ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cumali Büker ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret eden Okul Müdürü Murat Şen, okul olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında Kuntoğlu’na bilgi verdi. 
“Elde ettiğiniz başarı her daim saygı ve hayranlıkla yad edilecektir”
TOBB Lütfi Elvan Fen Lisesi okul yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, elde edilen başarının önemli olduğunun altını çizdi. Kuntoğlu, “Sadece bilmenin değil, neyi ve niçin bildiğimizin her geçen gün daha çok anlam kazandığı bir zamanda, TOBB Lütfi Elvan Fen Lisesi olarak 2017 yılı üniversite sınavlarında elde ettiğiniz başarı, Karaman eğitim camiasında ve müdürlüğümüzde saygı ve sevinçle karşılanmış olup;  öğrencilerimize olan inancımızı ve umudu pekiştiren samimi gayretiniz ve elde ettiğiniz başarı her daim saygı ve hayranlıkla yad edilecektir” dedi. 
“Duamız, sizleri bugün olduğu gibi istikbalde de aynı gayret ve samimiyetle daha üstün başarıların mimarları olarak görebilmektir”
Bu başarı bugün ilimiz, ülkemiz ve insanlık için umudun temsilcisi olduğu gibi istikbalimizdeki sevinçlerin de bir müjdesidir diyerek konuşmasına devam eden İl Müdürü Kuntoğlu, “Duamız, sizleri bugün olduğu gibi istikbalde de aynı gayret, aynı samimiyet ve muhabbetle daha üstün başarıların mimarları olarak görebilmektir. Biz umutluyuz ve buna bütün kalbimizle inandığımızı hatırlatır; gayretinizin, samimiyetinizin ve başarılarınızın daim olmasını temenni ederiz. Başarı ve huzur dolu bir ömür temennisiyle sizlere tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret,  İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür belgesi ile İl Müdürü Kuntoğlu tarafından öğretmenlere hitaben kaleme alınan mektubun verilmesiyle sona erdi. 

Editör: TE Bilişim