Erdoğan, "Fiyatları düşürün"
Ak Parti'nin Merkez toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatiflerine fiyatları düşürün talimatını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" dedi.

Dana etine de indirim
Vatandaşları enflasyona ezdiremeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye Et ve Süt Kurumunun kuzu etine yüzde 25 indiriminden sonra, dana etine de indirim yapılsın talimatı verdi.

MKYK toplantısının Başkanlığını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaparken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin yaptığı sunumla devam etti. 

Tarımsal desteklemelerle ilgili yeni bir paketin hazırlanıp çiftçilerin desteklenmesi gerektiğini söyleyen Bakan Kirişçi, "Güneydoğu'da, özellikle de Şanlıurfa'daki elektrik kesintilerinin mağduriyet yaratıyor." ifadelerini kullandı.

Toplantıya Enerji ve Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez çağırıldı. Elektrik kesintilerinin sebebi araştırılsın talimatını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaş mağdur olmasın, uzun süreli elektrik kesintileri olmaması için gerekli önlemleri alın" dedi.

Editör: TE Bilişim